Over ons

Over ons

Mijn naam is Ivonne Kirschbaum. Ik ben eigenaar van Budgetcoachvoorjou.nl

Na jaren gewerkt te hebben in het bankwezen als HR Manager werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Het werken met mensen heeft in mijn leven altijd een belangrijke rol gespeeld. Graag help ik mensen om hun financiën weer op orde te krijgen en weer zicht te krijgen op een schuldenvrije toekomst, zodat er weer ruimte ontstaat om met andere dingen in het leven bezig te zijn.

Naast mijn HBO studie Personeelswerk heb ik de opleiding tot Budgetcoach bij Learncare afgerond, een toonaangevende opleider op het gebied van schuldhulpverlening in Nederland. Daarnaast ben in gecertificeerd Budgetcoach, KIWA NEN 8048, opgenomen in het KIWA persoonsregister. Door mijn werkervaring, opleiding en competenties ben ik beschikbaar als Budgetcoach en als Jobcoach.

Integriteit, Betrouwbaarheid en Deskundigheid

Dat zijn zaken waar ik voor sta en deze komen ook tot uiting in de KIWA persoonscertificering Schuldhulpverlener. Het onderhouden van de vakbekwaamheid is noodzakelijk. Wet- en regelgevingen veranderen snel, daarom is ook in het belang dat er jaarlijks bijscholing plaatsvindt. Het jaarlijks behalen van Permanente Educatiepunten (PE-punten) is een verplichting om mijn persoonscertificering geldig te houden.
Persoonscertificering onder nummer 0917.SHV.006

Werken met een Team

Budgetcoachvoorjou.nl biedt ook de mogelijkheid om meerdere gecertificeerde budgetcoaches, loopbaancoaches en/of schuldhulpverleners op locatie in te zetten. Afhankelijk van de vraag van de opdrachtgever wordt er maatwerk geleverd.