schuldpreventie doormiddel van Budgetcoaching 06 – 15355108
Selecteer een pagina

Budgetcoaching

Als budgetcoach helpen wij om je geldzaken weer op orde te krijgen. Het is heel vervelend om regelmatig mensen aan de deur te krijgen over betalingsachterstanden. Het kan voorkomen dat je de post niet meer open durft te maken. Je wilt graag weer grip krijgen op je geld en weer rustig kunnen slapen. Wij zetten samen jouw inkomsten en uitgaven op een rij om inzicht in je financiële situatie te krijgen. Wij gaan kijken waar wij de kosten omlaag kunnen brengen en de inkomsten omhoog.

Samen zoeken wij naar nieuwe manieren om kosten te besparen. We maken een budgetplan. We willen dat je zo goed mogelijk geholpen wordt. Wij beginnen bij iedereen met een intakegesprek.  We willen je graag beter leren kennen, wie ben je en wat motiveert jou. Het is van belang dat wij goed contact onderhouden en open en transparant werken. Samen gaan we aan de slag!

Wat doet een budgetcoach?

  1. De start is met een intakegesprek, wie ben je en wat motiveert jou.
  2. Het opzetten van een overzichtelijke en gemakkelijk bij te houden thuisadministratie.
  3. Het opzetten van een budgetplan van de huidige situatie, wat komt er binnen, wat geef je uit en welke schulden zijn er.
  4. Het in kaart brengen van de mogelijkheden om toeslagen en/of kwijtscheldingen aan te vragen, krijg je wel waar je recht op hebt.
  5. Als je financiële situatie duidelijk is, dan gaan we kijken hoe je schulden opgelost kunnen worden, in overleg wordt er onderhandeld met schuldeisers.
  6. In de tussentijd leer je omgaan met het nieuwe budget, je krijgt weer grip op je geld.
  7. We blijven nog contact houden, als alles goed gaat dan geeft dit weer kracht om financieel zelfredzaam te zijn, stressfactoren zijn afgenomen, je slaapt weer beter.

Budgetcoachvoorjou.nl helpt je om weer grip op jouw geld te krijgen. Neem contact op: info@budgetcoachvoorjou.nl of bel 06 – 1535 5108