Home

Home

Budgetcoachvoorjou.nl richt zich met name op schuldpreventie doormiddel van Budgetcoaching. Schuldpreventie is een mix van maatregelen, activiteiten en voorzieningen die er op gericht zijn dat mensen financieel vaardig worden en zich zo gedragen dat zij hun financiën op orde houden. Het is onze passie om samen met werkgevers, nutsbedrijven, woningcorporaties, gemeentes en andere partijen vroegtijdig schulden te signaleren en rechtstreeks hulp te bieden aan particulieren, werknemers en ondernemers.

Oorzaken

Om verschillende redenen kunnen mensen schulden hebben. Hoge ziektekosten, je baan kwijt geraakt, een scheiding. Er gebeurt iets in je leven waardoor er opeens hoge uitgaven zijn en het lukt niet om hier grip op te krijgen. Iedereen kan te maken krijgen met schulden, hoog of laag opgeleid, dat maakt niet uit. Schulden hebben niet één oorzaak en zelden één schuldige.

Steeds meer mensen in Nederland hebben te maken met een (dreigende) problematische schuldensituatie. Tussen het moment van ontstaan van schulden tot aan het uiteindelijk ontvangen van een betaling door schuldeisers zit vaak een hele periode. In deze periode lopen de schulden op door incasso- en executiemaatregelen. Hierdoor komen de mensen met schulden nog meer in de problemen. Budgetcoachvoorjou.nl wil dat voor zijn, samen met de werkgevers, nutsbedrijven, woningcorporaties en gemeentes.

Iedereen heeft hier baat bij, door weer grip op je geld te krijgen, kun je beter functioneren, kun je uit een sociaal isolement komen, durf je weer onder de mensen te komen.

Budgetcoachvoorjou.nl  kan je hierbij van dienst zijn doormiddel van budgetcoaching. Neem gerust contact met ons op: info@budgetcoachvoorjou.nl